kawan blogger semua, add saya di FACEBOOK ya.. (on9stuff@yahoo.com) makasih semua

Saturday, November 21, 2009

mcD baru.. erkk kenyang..

21/11/09 jam 4 petang lebih

petang yang membosankan, nasib baik apai ngan apis ade, pergi ke asrama UMT, sampai tingkat 4 B2 apis, apis ooo apis, tgk2 kelibat orang.. uper2nye si apai tgh gayut, ngan sape lagi kalau tak ngan si die.. haha apai apai.. tuk tuk tuk.. apis bukak pintu.. "pis jom makan..." nak g mane? perkataan tu berlarutan ditanya sampai kuar pintu pakgat UMT, bukan sampai situ, sampai tapik like padang golf.. panjang punye citer.. akhirnya terkeluar di mulut apai.. mcD katenye.. ok no hal.. jom.................................... zoooooommmmm dah sampai mcD, pergh! ramainye.. oder punyer oder, double cheese burger jugak makanan kegemaranku.. tapi dapat burger bhgn atas jer.. yg bawah dah ilang (bukti: gambar kat bawah), tp takpe.. tak menjadi masalah kerana perutku kecil saja, 2-3 suap abes.. dah kenyang, alhamdulillah.. lupe nak bgtau.. gambar ni sy amik dr blog apis ... haha sori pis.. plis plis plis.. jgn marah aku.. haha full stop...



abes saja mamam mcD kami berlari2 anak ke kereta kancilku yg kiut.. ujan katakan.. trus ke gergasi (Giant la) carik KFC plak ade tempahannn.. hahaha rahsia.. full stop.. then kami ke kedai pakck mydin.. pastu balik... sampai asrama, singgah bilik apis.. die beli brg baruuu.. trus pakai.. abes gambar skandel die simpan.. marah nih! haha.. gurau jer.. pastu sy tinggalkan bilik die tu balik umah.. dalam perjalanan bali tringat plak nak potong rambut.. singgah KEDAI GUNTING AYAHKU nama kedai jer.. bukan kedai ayah sy yer.. hehe.. pakcik.. potong rambut pendek.. " pendek mcm mane? pendek tepi je ke" kate pakcik tu.. tak la pakcik.. pendek sgt.. haha.. potong punya potong.. siap.. nak tgk gambarnyer..??

jeng.. jeng.. jenggggg..hahaha
jangan gelak.....

1 comment:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wuuu da lame x makan mekdi!
.nak makan mekdiiiiiiiiiii