kawan blogger semua, add saya di FACEBOOK ya.. (on9stuff@yahoo.com) makasih semua

Friday, February 6, 2009

break up!!

citer ni langsung takde kene mengena ngan tajuk entry.. hahahaha

setelah sekian lama meningggalkan blog ini akibat terlost blog, tak tahu kenape., apa yang terjadi, entah ape2 la.. baru la sy ade hati nak buat balik blog ini. hajatnye taknak buat dah, nak delete.. tapi sayang pulak pada kawan2 blogger yang pernah menyokong blog saya selama ni.. Tima kasih, tima kasih semua.. hari2 jenguk blog sendiri, rase pulak kekosongan.

entry ni nak citer pasal header kat atas tu.. gambar tu amik lama dah.. tapi cari2 jumpe balik.. tu yang letak tu.. cantik kan gambar tu.. tapi sayang.. senget plak, ekor pon takde sikit.. agak2 kan kapal terbang tu jatuh tak?? hahaha.. tak jatuh la.. tu gambar jer je la.. udah la.. nak add gambar sikit.. tgk la yer..

jeng jeng jeng...


MALAYSIA AIRLINES

KUWAIT AIRWAYS

ROYAL BRUNEI

AIR ASIA (Awan Dania) hak3

entah??

p/s: sowi gambar tak brape cantik.. banyak lagi gambar.. malas la nak letak..

10 comments:

sam said...

hurm..
ku ingin terbang..
tinggi di awan..

Farha Aly Tan said...

sy suka header tue.
cntek

DrSam said...

salam persinggahan,
cerita blog hilang dah banyak dengar. untuk langkah berjaga-jaga, boleh buat backup di wordpress atau yang seangkatan dengannya. lain kali tak kecewa sangat ;)selamat berblog.

Dhada said...

Nice captured (^_^)

sam said...

exceli gambar tu bnyk keping snap.. dan banner tu jer yang cerah kapal terbangnyer.. yg lain gelap.. tapi langit biru.. nak buat kapal terbang cerah ngan lagit biru tak sempat.. laju sgt atas pale.. fuh!!

budakampung said...

bln3 ning kawe kelik kg...jom nembok kapal trbang...kekekeke

HANIKO ARIHYOSHI said...

how come we hav same hobby ek...me 2 like 2 c kapal terbang..!! nice 2 meet u

kawe-syg-sam said...

trigt kenangan shoot katerbang di klia... meueheuhehhehuehu

ismael zaharee said...

nk bgtahu, gmbar kepal terbang yang last sekali tu ialah Singapore Airlines.

Salam Ziarah

Jack said...

love it ...nice one